Fudbal

Trener PAOK-a najavio duel sa Borcem: Pred nama je tim...

Trener PAOK-a najavio duel sa Borcem: Pred nama je tim...
Foto: .gazzetta.gr | Trener PAOK-a najavio duel sa Borcem: Pred nama je tim...

Fudbaleri Borca sutra u Solunu igraju prvu utakmicu drugog pretkola Lige šampiona protiv favorizovanog PAOK-a.

Plasmanom u drugu rundu Banjalučani su osigurali minimalno još šest utakmice i nalaze se na pragu plasmana u grupnu fazu evropskog takmičenja, najvjerovatnije Lige konferencija.

Što se prvaka Grčke tiče, situacija je kod njih kristalno jasno. Glavni cilj je plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja gdje još nikada nisu bili. Ipak, iz grčkog velikana poručuju da ih u ovom trenutku zanima samo Borac.

"Grupe Lige šampiona su san za sve, ali u našim mislima postoji samo Borac. Pred nama je tim koji je osvojio prvenstvo i ima nešto kao tim. Samo prisustvo nam ne garantuje nikakav rezultat. Morate biti gladni, sa pravim načinom razmišljanja, voljom, da uđete na teren i borite se za pobjedu, ostajući fokusirani na svoj cilj, rekao je trener PAOK-a Razvan Lučesku koji je još dodao:

„Mogu reći da je ulazak u grupe Lige šampiona veliki cilj za sve u timu. Bio bih licemjer ako bih rekao drugačije, i za mene je to san, ali prvo moramo osigurati naše evropsko prisustvo u evropskim grupama. Ima timova koji osvajaju titule i koji su izgradili svoju kulturu, ali drugi nisu, ostali su tu, pogledajte šta se desilo Napoliju prošle godine, nisu mogli da izdrže prošlogodišnji uspeh. Moramo ići korak po korak i ne razmišljati o stvarima koje će uslijediti. Moramo ostati u ove dvije utakmice koje imamo ispred od nas. O pobjedniku se neće odlučivati ​​sutra, već u dvije utakmice i na to moramo biti fokusirani. Protivnik je pokazao da može da iskoristi situacije, šta god da stvori tokom meča, što je pokazao protiv Egnatije“.

Prva utakmica između PAOKA-a i Borca igra se sutra na stadionu Tumba sa početkom u 20.30 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije