Fudbal

Ten Hag: Želim da pobijedim u svakoj utakmici i da svaka sezona bude uspješna

Ten Hag: Želim da pobijedim u svakoj utakmici i da svaka sezona bude uspješna
Foto: Tanjug/AP | Ten Hag:

Ser Aleks Ferguson više nije na platnom spisku Mančester junajted – ta vijest je sredinom sedmice šokirala svjetsku javnost.

Šokirala je i menadžera Erika ten Haga, koji bi brzo mogao stopama legendarnog Škota jer ne bilježi rezultate kakvi se očekuju od velikana sa ''Old traforda''.

Nizozemac je, ipak, spreman da se bori – sa ili bez Fergija.

“Naravno da će takva odluka imati uticaja na nas. Ser Aleks je Mančester junajted. On je izgradio Junajted i doveo nas tu gdje smo sad. Siguran sam da će uvijek biti dostupan za savjet. Jedno je sigurno – nema kluba na svijetu gdje su očekivanja tako velika kao što je u Mančester junajtedu. To je postavka od ere ser Aleksa i mi ostali koji smo došli poslije njega moramo sa time da se nosimo'', rekao je Ten Hag.

''Đavoli'' nisu bili prvaci Engleske od 2013. Tačnije, od posljednje sezone ser Aleksa.

''Trenutno ne možemo da postignemo standarde koje je on postavio, ali smo ipak osvajali trofeje. Prije šest godina klub nije osvajao trofeje, tako da se polako vraćamo. Vraćamo se, ali još nismo sasvim tu. Želim da pobijedim u svakoj utakmici i da svaka sezona bude uspješna. To su očekivanja koje je Ferguson postavio u ovom klubu'', poruka je Erika ten Haga, prenosi CDM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije