Fudbal

Ten Hag: Tvente je odigrao utakmicu života

Ten Hag: Tvente je odigrao utakmicu života
Foto: Tanjug/AP | Ten Hag: Tvente je odigrao utakmicu života

MANČESTER - Menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag izjavio je da fudbaleri engleskog kluba nisu potcijenili Tvente u meču prvog kola Lige Evrope, prenose britanski mediji.

Fudbaleri Mančester junajteda i Tventea odigrali su sinoć na stadionu "Old traford" bez pobjednika, 1:1 na otvaranju novog formata Lige Evrope.

"Tvente je odigrao utakmicu života. Njegovi igrači borili su se za svaki metar terena. Način na koji su proslavili osvajanje boda pokazuje vam koliko to njima znači. Morali smo da budemo spremni za to. Pružili smo 99 odsto mogućnosti, a to nije bilo dovoljno", rekao je Ten Hag.

On je istakao da su fudbaleri Mančester junajteda propustili veliki broj šansi.

"Nismo potcijenili Tvente, nego smo na 1:0 propustili da 'ubijemo' utakmicu. Da smo pri vođstvu dali drugi gol meč bi bio gotov. Kontrolisali smo meč poslije vođstva i samo je trebalo da budemo odlučniji u završnici, da nastavimo istim tempom, a zapravo smo spustili ritam i zato smo kažnjeni", dodao je menadžer Mančester junajteda.

Ten Hag je istakao da je nezadovoljan igrom cijelog tima.

"Tvente je postigao gol poslije greške cijelog tima. Ne smije da se desi da igrač Tventea dribla po cijelom terenu, a da ga niko od naših igrača ne zaustavi", zaključio je Ten Hag, prenosi tanjug.

Fudbaleri Mančester junajteda će u narednom kolu Lige Evrope gostovati Portu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije