Fudbal

Sudije Wwin lige BiH u novoj opremi

Sudije Wwin lige BiH u novoj opremi
Foto: nfsbih.ba | Sudije Wwin lige BiH u novoj opremi

Sudije WWin lige Bosne i Hercegovine će se od narednog kola na terenu pojaviti u potpuno novoj sportskoj opremi renomiranog brenda KELME, prenosi nfsbih.ba.

Oprema je napravljena od najsavremenijih, laganih i prozračnih materijala, koji omogućavaju veću pokretljivost sudijama na fudbalskom terenu. Prilagođena je različitim vremenskim uslovima, a dizajn opreme je moderan i prepoznatljiv.

„Sportsku opremu svjetski poznatog proizvođača KELME od prošle godine koriste i naše reprezentativne selekcije. Njihove proizvode odlikuje vrhunski kvalitet, kreativnost i inovativnost dizajna sportske opreme. Kontinuitet saradnje sa brandom KELME dokaz je posvećenosti NS/FS BiH podizanju standarda, u tehničkom i sportskom smislu, na svim organizacionim nivoima rada“, izjavio je generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić.

KELME je španska firma za proizvodnju sportske opreme, osnovana 1963. godine, čiji su proizvodi prvenstveno namijenjeni za fudbal, futsal, košarku, trčanje, biciklizam, kriket, tenis, kao i druge sportove.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije