Fudbal

Stojković realan nakon poraza: Daleko su tehnički bolji

Stojković realan nakon poraza: Daleko su tehnički bolji
Foto: Tanjug/AP | Stojković realan nakon poraza: Daleko su tehnički bolji

Fudbalska reprezentacija Španije je lako i ubjedljivo pobijedila Srbiju rezultatom 3:0 u meču četvrtog kola grupe A4 Lige nacija i tako dva kola prije kraja obezbedila plasman u četvrtfinale takmičenja u kom brani titulu.

„Orlovi“ nakon odlične partije na domaćem terenu protiv Švajcarske na gostovanju u Kordobi nisu mogli napraviti ništa protiv obilne kiše i moćnog rivala koji je tokom cijeloig meča imao aspolutnu kontrolu i na kraju zasluženo slavio.

„Španija je bila odlična, a sa naše strane loše. Ali kad vidite kvalitet na terenu, Španija je tim koji nema nijedan problem igri, od golmana Raje do kapitena Morate. Trebalo bi da budemo realni i pošteni i da kažemo da su oni neka druga dimenzija. Daleko su tehnički bolji, imaju brzinu u igri, ideje, nisu slučajno prvaci Evrope. Ovo je potpuno realna slika. Mi prvi put igramo u A diviziji, sa mnogo kadrovskih problema. Mnogo igrača nam je falilo, pretpostavljam da bi drugačija slika bila", rekao je Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije