Fudbal

Stiže nova serija Nektar limenki sa oznakom FK Borac

Stiže nova serija Nektar limenki sa oznakom FK Borac
Foto: Ustupljena fotografija | Stiže nova serija Nektar limenki sa oznakom FK Borac

​​BANJALUKA - Nove limenke Nektar piva sa oznakom Fudbalskog kluba Borac su na tržištu, a ovom posebnom serijom Banjalučka pivara pruža podršku Borcu na putu kroz veliku fudbalsku avanturu kojom ovaj banjalučki klub ispisuje istoriju i ostvaruje snove. Zlatne stranice istorije pišemo zajedno.

Ova specijalna serija omogućava ljubiteljima fudbala da budu uz svoj klub dok uživaju u vrhunskom Nektar pivu. 

Marketing menadžer Banjalučke pivare Andrea Lizdek istakla je da su izuzetno ponosni što su dio ove sjajne fudbalske epohe koju ispisuje FK Borac.

Foto: Ustupljena fotografija
Foto: Ustupljena fotografija

"Ovim gestom želimo pružiti podršku našim fudbalerima na njihovom Putu ka evropskoj fudbalskoj sceni. Hajde svi zajedno da pišemo istoriju koju će pamtiti generacije, koje dolaze. Svaka naša limenka sa oznakom Fudbalskog kluba Borac predstavlja odraz strasti, borbenosti i uspjeha ovog kluba, a u isto vrijeme omogućava navijačima da na jedinstven način budu dio ove neponovljive priče ali i da podrže svoj omiljeni fudbalski klub" poručila je Lizdek.

Direktor FK Borac, Dejan Čato, istakao je da ih je ovim gestom, veliki prijatelj kluba, Banjalučka pivara, u danima kada pišu zlatne stranice istorije, ponovo prijatno iznenadila.  

Foto: Ustupljena fotografija
Foto: Ustupljena fotografija

"Hvala im na tome što su nakon 'šampionskog' piva odlučili da nam pruže podršku i na ovaj način. Nama sada ostaje da se na terenu odužimo za sve što rade za nas, ali i danovim pobjedama obradujemo sve Borčevce iz Banjalučke pivare koji, uvjerili smo se u to, zdušno navijaju za naše 'crveno plave'," izjavio je Čato. 

Banjalučka pivara je decenijama unazad uz FK Borac i između njih postoji neraskidiva veza, a na sam pomen Banjaluke prve asocijacije su Borac i Nektar pivo. To su simboli  Banjaluke, a svaki uspjeh FK Borca protkan je i podrškom koja stiže iz Banjalučke pivare, koji planiraju proslaviti uz čašu Nektar piva iz nove limenke sa motivima FK Borac. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije