Fudbal

Španija bez Toresa čeka ''orlove''

Španija bez Toresa čeka ''orlove''
Foto: Tanjug/AP | Španija bez Toresa čeka ''orlove''

Reprezentacija Španije će gostovanje Srbije zakazano za 15. oktobar dočekati s posebnim motivom s obzirom na to da se prvak Evrope iz Beoggrada vratio samo sa bodom u šaci. Uspjeli su ''orlovi'' u pomenutom susretu da namuče ''crvenu furiju'', te je ostala žal i za cijelim plijenom usljed promašaja Luke Jovića iz izgledne šanse, ipak izvjesno je da će posao izabranicima Dragana Stojkovića biti znatno teži na strani.

Na ruku selektoru Srbije ne idu kadrovski problemi, ali imuni na povrede nisu ni Špancij iz čijih će redova za predstojeće utakmice izostati Feran Tores. Fudbaler Barselone pretrpio je povredu poslije koje se katalonski klub oglasio zvaničnim saopštenjem.

“Napadač Barselone je doživio peh u utakmici protiv Alavesa u gostima u okviru 9. kola La Lige. Pregledi koji su uslijedili potvrdili su da Feran Tores ima povredu desne butine i da mu slijedi pauza, a povratak na teren zavisiće od brzine oporavka”, navedeno je u saopštenju.

Tores je u nedjelju bio starter protiv Alavesa, ali je bio prinuđen da zbog povrede poslije samo pet minuta napusti teren, te ga je zamijenio Erik Garsija.

Prije nego što ugosti Srbiju 15. oktobra, Španija će na svom terenu odmjeriti snage i sa Danskom u susretu koji je zakazan za subotu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije