Fudbal

Španci hvale Modrića: Još uvijek je sila

Španci hvale Modrića: Još uvijek je sila
Foto: Tanjug/AP | Španci hvale Modrića: Još uvijek je sila

Derbi osmog kola španskog prvenstva i veliki madridski derbi između Atletiko Madrida i Real Madrida završio je bez pobjednika (1:1), a Luka Modrić je igra za ''kraljeve'' do 86. minute.

Hrvatski fudbaler je četvrti put od deset dosad odigranih utakmica našao mjesto u Anćelotijevih početnih 11, a sjajnom je igrom ispunio zadatak.

Modrić je za 85 minuta imao 72 dodira s loptom uz tri ključna dodavanja. Ipak, najviše se istaknuo svojim drugim savršenim učinkom, obzirom da je precizno dodao svih 58 lopti te je jedini u najjačim ligama kojemu je to ove sezone uspjelo.

Ponovno su španski mediji bili puni hvale za kapitena ''vatrenih''.

"Modrić je kapiten i mozak Reala. Odigrao je veliku utakmicu. Puno je pomogao Čuameniju i u drugom poluvremenu je bio ključni igrač. Njegov nepogrešivi pas vanjskom nastavlja impresionirati i sada kada je napunio 39. Nedodirljiva preciznost, 100-postotna tačnost Hrvata", piše Marca koja ga je ocijenila osmicom.

Dalje piše.

"Modrić je još uvijek sila i to je dokazao. Imao je savršenu partiju s loptom, 58 dodavanja od isto toliko pokušaja. Dokazuje da je spreman imati veću ulogu", smatra madridski AS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije