Fudbal

Španac batinama rastjerao 10 Engleza: "Furija" opasna i na ulici (VIDEO)

Španac batinama rastjerao 10 Engleza: "Furija" opasna i na ulici (VIDEO)
Foto: Twitter / Printscreen | Španac batinama rastjerao 10 Engleza: "Furija" opasna i na ulici (VIDEO)

Gdje god se pojave na ljetovalištima, Englezi prave probleme, a tako je bilo i u španskom Benidormu, popularnom ljetovalištu u Španiji. Ali, ovaj put je grupa Engleza dobila "lekciju" od Španca kome se nije slavio prolaz "Gordog Albiona" na Euru.

Nakon vjerovatno mnogo alkohola, Englezi su se razgalili, a dodatno je na to uticao i plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva poslije neviđene drame protiv Slovaka, gdje su se izvukli spektakularnim golom Džuda Belingema u 95. minutu, da bi poslije i Kejn u produžetku potvrdio plasman među najboljih osam.

Englezi koji su otputovali na ljetovanje u Benidorm, slavili su dugo u noć na ulicama grada. U jednom momentu su zatvorili i kolovoz, pa su napravili problem i lokalcima.

Jedan od njih je htio da prođe kolima, ali su Englezi blokirali ulicu, pjevali i skakali oko njegovog automobila. Na sve to se nadovezala i pjesma koja je zabranjena među navijačiam na stadionima, a Englezi vole da je pjevaju "Deset njemačkih bombardera".

Nakon toga, Špancu je "prekipjelo" izašao je iz kola i krenuo u obračnu redom sa Englezima.

Lupao je šamare u udarao šakama jednog, pa drugog, trećeg... Faktički se sam tukao sa desetoricom, a Englezi su bili prestrašeni, jer je momak bio prilično krupan, a očigledno i spreman za tuču, prenosi "Telegraf".

Pogledajte kako je to izgledalo:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije