Fudbal

Skandal majstori: Ko je supruga Turčina koji je digao zemlju na noge

Skandal majstori: Ko je supruga Turčina koji je digao zemlju na noge
Foto: N.N. | Skandal majstori: Ko je supruga Turčina koji je digao zemlju na noge

Merih Demiral je sa dva pogotka protiv Austrije odveo Tursku u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Postao je heroj nacije, a njegova proslava drugog gola podigla je pravu buru. Čak je i Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula istragu protiv defanzivca Turske. 

Razlog zbog kog je UEFA pokrenula postupak jeste "navodne neprikladne proslave gola" na Evropskom prvenstvu pokazujući rukom znak povezan sa ultranacionalističkom grupom "Sivi vukovi". Nakon što je postigao drugi gol, čini se da je rukom napravio znak koji je povezan sa turskom ultranacionalističkom organizacijom "Ulku Odžaklari", poznatijom kao "Sivi vukovi".

Inače, dramu protiv Austrije je pratila i njegova zanosna supruga Hajdi Luštaku (33). Radi se o poznatoj albanskoj manekenki koja je rođena na Kosovu, ali je kao dijete preselila u Švajcarsku i koja sa fudbalerom ima dvoje djece. Počeli su da se zabavljaju 2021. godine, a iste godine se tajno venčali. U aprilu 2022. godine rođen im je prvi sin, a nedavno su po drugi put postali roditelji.

U centar pažnje je dospjela na filmskom festivalu u Kanu 2019. godine. Manekenka je na crveni tepih stigla vrlo samouvjereno, a onda je sve krenulo nizbrdo. Pojavila se u šljokičastoj haljini s dubokim izrezom koji se pokazao predubokim. U jednom trenutku ispala joj je bradavica, no to je bio tek prvi šok u nizu.

Nakon što su fotografi uhvatili nezgodni trenutak, manekenka se okrenula prema njima te podignula srednji prst. Mnogi su takav njen potez osudili, tim više što se dogodio na 72. filmskom festivalu koji je jedan od najprestižnijih u svijetu te je poznat po tome što ima vrlo stroga pravila ponašanja i odijevanja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije