Fudbal

Sjajni Gruzin pobijedio idola iz djetinjstva, od njega kasnije dobio i dres

Sjajni Gruzin pobijedio idola iz djetinjstva, od njega kasnije dobio i dres
Foto: Tanjug/AP | Sjajni Gruzin pobijedio idola iz djetinjstva, od njega kasnije dobio i dres

Da život piše nevjerovatne priče pokazuje i primjer iz svijeta fudbala, a glavni akteri su zvijezda Napolija Hviča Kvarachelija i jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo.

Sportski portali objavljuju snimak od prije par godina, kada se Kvarachelija još kao dječak slikao se sa slavnim Portugalcem, a sinoć je nakon sjajnog meča u kome je reprezentacija Portugala izgubila od Gruzije rezultatom 2:0, otišao pozdraviti Ronalda, a kasnije je na Instagramu objavio kako je dobio i dres od svog uzora.

Kako prenosi Gol.hr fotografija koja je oduševila ljubitelje fudbala nastala je 2013.godine kada je Ronaldo bio na otvaranju Dinamove akademije i fotografisao se s Kvarachelijem i još desetoricom današnjih članova gruzijske reprezentacije.

Portugalci će u osmini finala igrati protiv Slovenije 1. jula, a Gruzini sa Špancima igraju dan ranije.

Reprezentacija Gruzije oduševila je sve svojim dosadašnjim nastupom na Evropskom prvenstvu, a šok na stadionu u Gelzenkirhenu uslijedio je sinoć već u drugom minutu kada su Portugalci pogriješili u dodavanjima pa je Žorž Mikautadze sjajno uposlio Hviču Kvarachelija koji je lako poslao loptu u mrežu iza leđa gomana Dioga Koste. Inače, ovo je bio peti najbrži gol u istoriji EP.


Bonus video:

 


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije