Fudbal

Senzacionalna djevojka zvijezde Eura zapalila Instagram

Senzacionalna djevojka zvijezde Eura zapalila Instagram
Foto: Instagram | Senzacionalna djevojka zvijezde Eura zapalila Instagram

Laura Selija Valk još jednom je očarala sve obožavatelje na društvenim mrežama.

Djevojka engleskog fudbalera Džuda Belingema koji predvodi Englesku na Evropskom prvenstvu zapalila je Instagram kada se pojavila u seksi ružičastoj kominaciji i pokazala nevjerovatnu figuru. Naišla je na stotine komentara koji su bili zaprepašćeni njenom figurom.

Laura koja se još uvijek nije pojavila u Njemačkoj redovno deli glamurozne snimke sa svojih fotografisanja i putuje širom svijeta. Mediji su prije tri mjesec otkrili da je as Reala u romansi sa nizozemskom manekenkom. Radi se o ljepotici iz Amsterdama koja je pet godina starija od zvijezde Reala, 

Par se od tada prati i na Instagramu, a ona je tada podijelila nekoliko fotografija na večeri u hotelu u Madridu zajedno sa misterioznim saputnikom. Inače, Laura je influenserica koja radi s mnoštvom brendova na društvenim mrežama. Ona je također vlasnica vlastite konsultantske agencije za društvene mreže i studirala je kreativno poslovanje na Amsterdamskom univerzitetu.

Laura ima preko 500.000 pratilaca na Instagramu, dok njena TikTok stranica ima preko 400.000 fanova i preko šest miliona lajkova. Redovno putuje svijetom, a putovanja u Pariz, St. Trope i Italiju su dokumentovana na internetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije