Fudbal

Sedmica Laktaša, haos u Trebinju, iz Leotara bljuju vatru

Sedmica Laktaša, haos u Trebinju, iz Leotara bljuju vatru
Foto: FK Leotar | Sedmica Laktaša, haos u Trebinju, iz Leotara bljuju vatru

Igrane su utakmice 12. kola m:tel Prve lige Republike Srpske u fudbalu nakon kojeg vlada poprilična gužva na vrhu tabele.

Karavanu predvode Laktaši koji su u gostima demolirali Željezničar sa 7:1. Rudar je minimalno slavio protiv Slavije, a sa sjajnim igrama je nastavila Romanija. 

Ipak, najviše bure je viđeno u Trebinju gdje je Ljubić savladao Leotar sa 1:0. Zvuči nevjerovatno, ali domaći su na ovom susretu dobili čak četiri crvena kartona. Sudija Miroslav Bjelica je isključio fudbalere Luku Babića, Matiju Glogovca i Darka Đajića, a pocrvenio je i trener Šaraba. Kod gostiju je crveni karton dobio Boris Ostojić. Na ovom meču viđeno je nekoliko spornih odluka, a u klubu sa “Polica“ nisu krili razočaranje. 

„Danas je na Policama Leotar izgubio od Ljubića, ali je fudbal poražen. Ništa nam ne može vratiti bodove, ali ova utakmica će sigurno dobiti treće poluvrijeme pred nadležnim organima. Utakmicu smo završili sa ČETIRI crvena kartona, a još će biti riječi o penalima i ofsajdima. Mislili smo da su neke stvari daleka prošlost, ali čini se da još uvijek postoje pojedinci koji nas vraćaju na početak (ili na dno)“, saopštio je Leotar.

Rezultati 12. kola: Famos – BSK 1:2, Sutjeska – Drina (Z) 3:1, Borac (KD) – Velež 4:1, Leotar – Ljubić 0:1, Zvijezda 09 – Sloboda (MG) 1:0, Slavija – Rudar 0:1, Željezničar – Laktaši 1:7, Romanija – Drina HE 1:0, Sloboda (NG) – Kozara 1:0. Poredak: Laktaši 27, Rudar 26, Romanija 25, Zvijezda 09 25, Sloboda (NG) 20...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije