Fudbal

Šapčani ugostili zvezdin šampionski karavan

Šapčani ugostili zvezdin šampionski karavan
Foto: FK CRVENA ZVEZDA | Šapčani ugostili zvezdin šampionski karavan

Tradicionalni karavan pod nazivom „Zvezda je porodica“ nastavio je sa obilaskom gradova u Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Srbiji, a ovog puta Zvezdina delegacija je posjetila Šabac.

Veliki odziv Zvezdaša je bio, a mogao se vidjeti ogroman broj mališana koji su došli da iskoriste priliku da se slikaju sa peharima namijenjenim prvaku države, osvajaču nacionalnog Kupa, kao i najznačajnijim iz kolekcije – trofej namijenjen šampionu Evrope.

Veliki broj mlađih pristalica je pristizao u fudbalskim dresovima, a na leđima su stajala prezimena njihovih idola, poput Aleksandra Kataija, Mirka Ivanića, Uroša Spajića...

„Naša fan zona je još jednom oduševila, kako mlađu populaciju, tako i onu nešto stariju. Nadmetali su se tokom celog programa u raznim igrama, sve vreme kroz osmeh i sjajnu atmosferu. Neizostavan član svakog karavana su Zvezdine pesme, koje su se nadaleko čule u Šapcu, a prolaznici su sa oduševljenjem slikali i snimali trenutke koje će prepričavati ceo život“, saopšteno je iz FK Crvena zvezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije