Fudbal

Rade Bogdanović: Treća smena se dobro plaća ali žena je kući sama

Rade Bogdanović: Treća smena se dobro plaća ali žena je kući sama
Foto: X.com | Rade Bogdanović: Treća smena se dobro plaća ali žena je kući sama

Bivši fudbaler Željezničara, Atletika, Verder a sada po britkom jeziku poznati Rade Bogdanović ponovo je skrenuo pažnju javnosti hit izjavom o tom zašto je izabrao da trči za loptom umjesto rada u tvornici.

"Znao sam da moram da postanem fudbaler. Bilo mi je u podsvesti zato što mi je to bio jedini izlaz da ne završim na nekim banderama ili fabrikama. Radio sam u Energoinvestu leti, preko studentske zadruge i taj rad u fabrici mi je pokazao 'lli si bos ili si hadžija'. Prva, druga, treća smena... Treća se dobro plaća, ali ne spavaš, a i žena ostaje sama kući“, rekao je Bogdanović u podkastu (In)Direkt i dodao:

"Otac mi je imao tu ideju u Energoinvestu… Bio je jedan direktor, Pašo smo ga zvali, nameračio me je da budem stipendista Energoinvesta, da radim tamo, oni putuju i idu po zemljama Afrike… Da imam dobru platu. Joj, na čengelama gore da visim, na dalekovodu… Bolje na ogradi kod navijača da visim poslije datog gola. Bio sam uporan jer sam volio fudbal. To moraš da voliš. Mislim da sam 100 odsto pogodio dvije stvari u životu koje moraš da izabreš – šta ćeš da radiš i s kim ćeš da živiš".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije