Fudbal

Poznata imena koja bi mogla da zamijene povrijeđenog Ter Štegena

Poznata imena koja bi mogla da zamijene povrijeđenog Ter Štegena
Foto: Tanjug/AP | Poznata imena koja bi mogla da zamijene povrijeđenog Ter Štegena

Barselona je u nedelju veče nastavila pobjednički niz u Primeri, ali je povreda Mark-Andrea Ter Štegena napravila ozbiljan problem Blaugrani. ''Blaugrana'' je sa 5:1 deklasirala Viljareal na gostovanju i održala nepogrešiv start sa svih šest trijumfa u nacionalnom prvenstvu, a već u ponedjeljak ujutru krenula u potragu za golmanom.

Ter Štegen je zadobio tešku povredu kolena i verovatno će odsustvovati oko osam meseci, a katalonski Sport piše da su čelnici Barse već jutros počeli sa proučavanjem tržišta, sa akcentom na slobodne čuvare mreža jer je tržište za transfere zatvoreno.

Trenutna rezervna opcija u klubu sa ''Kamp Noua'' Injaki Penja prošle sezone je branio na ukupno 17 susreta i primio 32 gola, dok je Ter Štegen primio 37 pogodaka u 36 utakmica.

Sport navodi da su mete Barselone Kejlor Navas (37), bivši golman Real Madrida i PSŽ-a, potom doskorašnji čuvar mreže Valjadolida Đordi Masip (35), zatim Edgar Badija (32), Jirži Pavlenka (32) i Loris Karijus (31), nekadašnji golman Liverpula

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije