Fudbal

Povreda Lukića pokvarila radost Piskiju

Povreda Lukića pokvarila radost Piskiju
Foto: Tanjug/AP | Povreda Lukića pokvarila radost Piskiju

Zasluženo smo pobijedili, poručio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković nakon meča sa Švajcarskom.

Međutim gorčinu pobjedi donijela je povreda Saše Lukića koji će najvjerovatnije zbog povrede pauzirati oko mjesec dana.

Stojković je istakao da je Saša Lukić povrijedio desno rame.

"Došlo je do istegnuća ligamenta desnog ramena. Prema nekoj proceni možda mesec dana pauze. To je ono što znamo sada. U jednoj lepoj večeri za nas desilo se i to, ali moramo da prihvatimo. Znaćemo više kada doktori budu dali dijagnozu", rekao je Stojković.

On je ponovio da je Srbija zasluženo pobijedila Švajcarsku.

"Utakmicu su odlučila ta dva gola, oni se računaju. Nebitno je kad ih postignete, bitno je da ih postignete. Generalno mislim da smo odigrali jednu takmičarsku utakmicu, znali smo protiv koga igramo. Ovih nekoliko dana koliko smo zajedno radili smo na tim stvarima, da budemo što spremniji, da budemo na nivou", naveo je selektor Srbije.

Srbija će 15. oktobra gostovati selekciji Španije.

"Letimo za Malagu, pa ćemo doći za Kordobu, pa ćemo na miru da pripremimo utakmicu, imaćemo dovoljno vremena. Letimo oko podneva, tako da ne moramo da hvatamo 'pekarski avion'. Nije mi drago kada izgubim igrača zbog povrede, Lukić je važan šraf, moramo da pronađemo zamenu, Grujić je odigrao 45 minuta, Mitrović odigrao 70 minuta, želja je bila da ga odmorim", rekao je Stojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije