Fudbal

Potvrđeno: Navijači Panatinaikosa dolaze u Banjaluku

Potvrđeno: Navijači Panatinaikosa dolaze u Banjaluku
Foto: NN Arhiva | Potvrđeno: Navijači Panatinaikosa dolaze u Banjaluku

Nekoliko stotina navijača grčkog kluba dolazi na Gradski stadion u Banjaluku.

Banjalučki Borac u četvrtak od 21 čas ugostiće Panatinaikos u prvom kolu Lige konferencija, a poznato je i ko će suditi ovaj istorijski meč crveno-plavih u evropskim takmičenjima.

Na Gradskom stadionu u Banjaluci teku posljednje pripreme za utakmicu na kojoj će Panatinaikos imati podršku svojih navijača.

U Banjaluku će doći oko 350 navijača grčkog kluba, potvrđeno je Mondu.

"Trenutno je najavljeno 350 navijača Panatinaikosa koji će biti na gostujućoj tribini, mimo uprave i navijača prve klase koji idu na zapadnu tribinu. Oni su karte rezervisali u Grčkoj i svima su uzeti podaci, ime prezime, brojevi, brojevi pasoša itd. tako da se zna svaka osoba koja dolazi", rekao je direktor Borca Dejan Čato.

Navijači Panatinaikosa biće smješteni na ograđenom dijelu istočne tribine Gradskog stadiona u Banjaluci, gdje je sada postavljena i tampon zona, kako bi se spriječili eventualni incidenti i bilo kakav kontakt sa domaćom publikom.

"Tampon zona i ograde su postavljene i dodatno učvršćene imajući u vidu iskustvo sa navijačima Ferencvaroša na prošloj utakmici. Policija i žandarmerija će sve obezbijediti kako treba, biće ih u dovoljnom broju i ne očekujemo neke posebne konfliktne situacije i nadamo se da neće biti nekih nepredviđenih okolnosti", rekao je Čato.

Ekipa Panatinaikosa u srijedu stiže u Banjaluku i poslijepodne će održati zvanični trening na Gradskom stadionu, kao i konferenciju za novinare.

Zeleno-bijeli iz Atine u posljednjem prvenstvenom meču pred početak Lige konferencija poraženi su od AEK-a rezultatom 2:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije