Fudbal

Posebna najava, srce kaže: I Srbija i Rusija (VIDEO)

Posebna najava, srce kaže: I Srbija i Rusija (VIDEO)
Foto: Printscreen/X | Posebna najava, srce kaže: I srbija i Rusija (VIDEO)

Miloš Biković je velika zvijezda u Rusiji u kojoj godinama snima filmove i serije, glumeći na sve boljim i tečnijim ruskim.

Kao takav, bio je savršen izbor Fudbalskog saveza te zemlje za glavnu ulogu u promo spotu snimljenom pred ’’bratsku utakmicu Rusija – Srbija“.

’’Zbornaja komanda’’ i ’’Orlovi’’ sastaće se u srijedu od 18 časova na stadionu moskovskog Dinama u prijateljskom meču, koji se u Rusiji očekuje s velikim nestrpljenjem s obzirom na to da je zemlja pod žestokim sankcijama međunarodne zajednice od prvog dana vojne intervencije u Ukrajini.

Biković na putu ka stadionu pokušava da se odluči za koga će navijati, Rusiju ili Srbiju i na kraju, na poziv prijatelja, odlučuje da posluša srce i navija za oba (bratska) tima.

Istorijski gledano, Sovjetski Savez, a kasnije i Ruska Federacija, jedan je od najnezgodnijih protivnika reprezentacijama naših zemalja, od FNRJ, SFRJ, SRJ, SCG i, na kraju, Srbije.

Ukupno, skor je 3-10-15 uz gol-razliku 25:44.

Više poraza od Sovjeta i Rusa, nekada ’’Plavi“, sada ’’Orlovi“ imaju samo od Čehoslovačke/Češke (19), Zapadne Njemačke/Njemačke (16) i Rumunije (19), dok je protiv Mađara naš skor 7-9-15.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije