Fudbal

"Poluvrijeme": Zamjena za Piksija?

"Poluvrijeme": Zamjena za Piksija?
Foto: Nezavisnenovine/ilustracija | ''Poluvrijeme'': Zamjena za Piksija?

Ulazimo u samu završnicu Evropskog prvenstva u Njemačkoj, svi parovi četvrfinala su poznati. Večeras nas očekuju prve utakmice pa smo današnju emisiju posvetili upravo tome.

U novoj epizodi "Poluvremena" razgovarali smo sa Aleksandrom Perić, sportskom novinarkom RTRS radija.


Pogledajte video:


Petak, bar po parovima, daleko zanimljviiji dan. Očekuje nas finale prije finale u vidu susreta između Španije i Njemačke. Najljepši fudbal na ovom prvenstvu, bez premca, pokazala je ''crvena furija'', a sa druge strane ''elf'' kao domaćini. Biće ovo, nadam se, pravi praznik fudbala za sve ljubitelje najbitnije sporedne stvari na svijetu.

U većernjem terminu sastaju se Portugal i Frncudska. Ni jedni, a ni drugi u posljednjem meču nisu pokazali zavidan nivo fudbala. Portugalci koji su na penale izbacili Sloveniju, a sa druge strane ''trikolori'' koji su do sada na zabili tri gola, od čega su dva autogola, a jedan je bio Mbapeov sa ''bijele tačke''.

U subotu, bar po imenima, slabiji parovi. U onom prvom terminu Engleska i Švajcarska. Englezi koji nisu ništa pokazali i koji su Slovačku na mišiće izbacili.

Švajcarci koji su pokazali zaista lijep fudbal. Murat Jakin je odradio fantastičan posao.

U onom večernjem terminu čeka se duel Nizozemske i Turske. Brojni mediji smatraju da bi pretnatrpanost onog gornjeg žrijeba mogla da iskoristi upravo Nizozemska, ali to su sve za sada samo priče.

Na kraju smo spomenuli i Piksija i čitav fijasko koji je nastao oko njegove pozicije na klupi Srbije.

''Ko će biti zamjena za Piksija ? Ko će ga zamijeniti ?'', kazala je Aleksandra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije