Fudbal

“Poluvrijeme”: Gol Jovića produžetak agonije ili iskra koja će zapaliti reprezentaciju

“Poluvrijeme”: Gol Jovića produžetak agonije ili iskra koja će zapaliti reprezentaciju
Foto: Nezavisnenovine/ilustracija | “Poluvrijeme”: Gol Jovića produžetak agonije ili iskra koja će zapaliti reprezentaciju

U drugom kolu grupe C Evropskog prvenstva u Njemačkoj na "Alijanc areni" u Minhenu gledali smo jednu o najdramatičnijih utakmica turnira. Slovenija i Srbija na kraju su remizirale rezultatom 1:1.

O toj utakmici, igri Srbije na Evropskom prvenstvu ali i eventualnim ishodima za dalje takmičenje srpske reprezentacije pričali smo sa Dejanom Kondićem, sportskim novinarom Glasa Srpske.


Bonus video:


Optimističan za dalji nastavak Evropskog prevenstva po Srbiju, Kondić je kroz šalu provukao da ako prođu grupu Srbija ide sve do polufinala.

“Mislim da je gol Luke Jovića kremen koji će zapaliti reprezentaciju”, istakao je Kondić.

Srbiju u trećem kolu grupe C u utorak 25. juna od 21 čas očekuje Danska za koju je naš sagovornik istakao da su čvrsta ekipa.

Danas nas očekuju utakmice Slovačka i Ukrajina od 15 časova. Potom Poljska i Austrija od 18 časova, dok će se Nizozemska i Francuska susresti od 21 čas.

Ovo je treći međusobni susret za nešto više od godinu dana, pošto su se ove dvije ekipe prethodno dva puta sastajale u kvalifikacijama za Euro. Meč drugog kola Francuska dočekuje bez Kilijana Mbapea. Inače, ni jedni, ni drugi nisu oduševili u prvom kolu, u kom su zabilježili pobjede. Nizozemska je dobila Poljsku (1:2), a Francuska je savladala Austriju (0:1).

Sve ostale epizode "Poluvremena" možete da nađete na linku OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije