Fudbal

Počinje fudbalsko proljeće: Borac napada četvrtfinale Kupa BiH

Počinje fudbalsko proljeće: Borac napada četvrtfinale Kupa BiH
Foto: FK BORAC | Počinje fudbalsko proljeće: Borba napada četvrtfinale Kupa BiH

Konačno je kucnuo čas povratka takmičarskim obavezama. Na otvaranju fudbalskog proljeća fudbaleri Borca dočekuju ekipu Zvijezde 09 u osmini finala Kupa BiH.

Susret se igra u nedjelju od 18.30 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci.

„Atmosfera u ekipi je odlična i tokom priprema smo veoma dobro izgledali. Smatram da smo nadogradili našu igru u odosu na jesenas. Imali smo i veliki broj kontrolnih utakmica i to će nam značiti u narednom periodu. Ekipa Zvijezde 09 je u dosadašnjem dijelu sezone pokazala kvalitet, pokazali su da znaju da budu nezgodni, tako da moramo biti fokusirani i skoncentrisani od prve do zadnje minute“, poručio je kapiten Borca, Srđan Grahovac.

S početkom fudbalskog proljeća van stroja je jedino David Čavić, a svi ostali igrači su spremni za prvi takmičarski ispit. Vinko Marinović, šef stručnog štaba ekipe ne krije da je zadovoljan urađenim tokom pripremnog perioda, te poručuje da je cilj jasan-nastaviti sa dobrim rezultatima.

„Sa puno optimizma dočekujemo proljećni dio sezone. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i izboriti plasman u narednu rundu takmičenja. Neće to biti lako. Zvijezda 09 je pokazala da ima kvalitet, ali mi želimo da nastavimo niz koji smo imali tokom jeseni“, poručuje Marinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije