Fudbal

Pjanić se pravda: Nikad ništa protiv Rusije

Pjanić se pravda: Nikad ništa protiv Rusije
Foto: Twitter / Printscreen | Pjanić se pravda: Nikad ništa protiv Rusije

​Iznenađenje ili ne, iskusni bosanskohercegovački vezista Miralem Pjanić će u nastavku sezone igrati za moskovski CSKA, koji sa klupe vodi srpski strateg, Marko Nikolić.

Međutim, u Rusiji mu nisu zaboravili to što je prije dvije godine bio među prvima koji su odbili da nastupe za selekciju BiH protiv Rusije koja je i dalje pod sankcijama.

Taj svoj postupak je nekadašnji fudbaler Rome, Juventusa, Barselone, Bešiktaša morao da objašnjava u razgovoru sa novinarima poslije potpisivanja ugovora sa "Armejcima".

"Znam da sada mnogi raspravljaju o mojoj izjavi od prije dvije godine, ali ja nikada nisam rekao ništa protiv Rusije i ruskog fudbala. Žao mi je ako sam nekoga uvrijedio svojom izjavom, a spreman sam i da se izvinim." 

Još je dodao:

"Ja sam fudbaler i sva je moja pažnja usmjerena na to da dobro treniram, dobro igram i da pomognem CSKA – to je moja misija. Ovo je moj posao koji radim više od 20 godina, a moji treneri i partneri mogu da budu sigurni da ću dati sve od sebe", izjavio je Pjanić, prenose "Sportske".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije