Fudbal

Pavlović progovorio o atmosferi i Tadiću: Iskreno, jako mi je krivo

Pavlović progovorio o atmosferi i Tadiću: Iskreno, jako mi je krivo
Foto: Twitter / Printscreen | Pavlović progovorio o atmosferi i Tadiću: Iskreno, jako mi je krivo

​Fudbaler Srbije Strahinja Pavlović osvrnuo se i na atmosferu u reprezentaciji tokom EURO turnira.

Srbija je nastup završila poslije grupne faze i dva boda u grupi C, bez šanse da nastavi dalje i izbori eliminacionu fazu.

Osim rezultatskog neuspjeha, mnogo prašine se diglo nakon izjave kapitena Dušana Tadića da nije zadovoljan što nije bio starter na meču sa Engleskom, kada je rekao da je najspremniji igrač, ali da poštuje odluku selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Danima se nagađalo šta se tačno desilo i da li je nacionalni tim uzdrman, ali je uslijedilo izvinjenje Dušana Tadića i selektoru i ekipi.

"Iskreno, jako mi je krivo što se uvek negde u medijima priča o atmosferi na lošem načinu. Mogu da kažem da je atmosfera izvanredna. Ja sam ovde već četiri godine i moram da kažem da svaki put kada se odazovem za reprezentaciju, jedva čekam da dođem tu, između ostalog i zbog atmosfere. Posle situacije sa Dućom, niko mu ništa nije zamerio. Sve je bilo normalno, imali smo sastanak, gde je on izjavio da nije trebao baš tako da izjavi. Svi znamo na šta je on mislio, pa nikakvih problema nije bilo", rekao je Pavlović za "Sportal".

Otkrio je i sa kim je bio cimer.

"Svi smo sami po sobama. Svako hoće neku svoju privatnost, ali normalno je da smo po ceo dan s nekim. Konkretno ja sam nerazdvojan s Petrom (Ratkov), Ducom (Vlahović) i Blekijem (Milenković). To je naša mini ekipica I najviše vremena provodimo zajedno, ali naravno i sa ostalima smo provodili svo slobodno vreme", dodao je defanzivac, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije