Fudbal

Pantelić srušio Slobodu: Sjajni Radnik skočio na peto mjesto

Pantelić srušio Slobodu: Sjajni Radnik skočio na peto mjesto
Foto: FK Radnik | Pantelić srušio Slobodu: Sjajni Radnik skočio na peto mjesto

Fudbaleri Radnika ostvarili su treću pobjedu u Wwin ligi BiH nakon što su danas na premijeri 8. kola u Bijeljini savladali ekipu Slobode sa 2:0.

Tim iz Bijeljine sada ima 10 bodova i zauzima peto mjesto na tabeli, dok je ekipa iz Tuzle ostala na 11. poziciji sa svega dva boda. 

Sloboda je u 15. minuti imala veliku priliku da stigne do vođstva, ali je golman Filip Samurović odbranio penal Patru Kuniću. Kazna je stigla u finišu prvog dijela kada je dosuđen penal za domaći tim. Đorđe Pantelić je u 39. minuti pogodio za 1:0. 

U nastavku su Tuzlaci probali doći do poravnanja, ali su ubrzo njihove lađe potonule. Sve dileme oko pobjednika riješene su u 65. minuti kada ponovo pogađa Pantelić ovaj put udarcem sa nekih desetak metara. Do kraja su domaći postigli još jedan gol, ali on je poništen nakon VAR intervencije.

Danas su na programu još dvije utakmice: GOŠK – Velež (18) i Zrinjski – Široki Brijeg (20:30). Sutra još igraju: Sloga – Igman (16), Posušje – Borac (18), Sarajevo – Željezničar (20.30). 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije