Fudbal

Osvoji ulaznice za Ligu šampiona! Navijaj za Zvezdu uživo!

Osvoji ulaznice za Ligu šampiona! Navijaj za Zvezdu uživo!
Foto: Ustupljena fotografija | Osvoji ulaznice za Ligu šampiona! Navijaj za Zvezdu uživo!

Fudbaleri Crvene zvezde 19. septembra počinju učešće u Ligi šampiona, četvrti put u poslednjih osam godina i 30. put u svojoj istoriji.

UEFA je prvi put formirala ligu u pravom smislu te riječi, što znači da će biti bar četiri evropska spektakla na punoj Marakani, a u goste crveno-bijelima najprije dolazi Benfika 19. septembra, pa Barselona 6. novembra, onda Štutgart 27. novembra i za kraj prve faze PSV 21. januara.

Ostalo je još osam dana do utakmice između Crvene zvezde i Benfike na Marakani na otvaranju Lige šampiona, a interesovanje navijača i javnosti je ogromno.

Lisabonski velikan prolazi kroz teške trenutke, trener je platio ceh lošem početku sezone tako što je Bruno Laž zamijenio Rodžera Šmita, a sada se priča o lošem finansijskom stanju u klubu.

Biće ovo zaista fantastičan meč, koji definitivno vrijedi gledati uživo! Ovog puta smo odlučili počastiti naše najsrećnije igrače. XliveBet poklanja svojim registrovanim i verifikovanim igračima 3x2 ulaznice upravo za utakmicu Lige šampiona Crvena zvezda – Benfika!

Izvlačenje dobitnika je u utorak 17.09. u 18:00h, 3x2 karte za utakmicu Crvena Zvezda – Benfika (19.09. 18.45h) u Beogradu.

U poklon izvlačenju učestvuju svi registrovani igrači koji odigraju tiket sa minimalnim ulogom od 5€ na stranici www.xlivebet.com, u periodu od 12.09. u 00.00h do 17.09.2024. u 17:00 časova.

Više o svim pravilima ove poklon aktivacije saznaj OVDJE, a ukoliko želiš sreću da okušaš i putem društvenih mreža, imaš još jednu mogućnost.

Naime, u toku je i Giveaway aktivacija na XliveBet Instagram nalogu.

Priključi se izazovu, pozovi društvo da učestvuje u Giveaway aktivaciji na našem Instagramu i možda baš ti sa svojom ekipom budeš na trbinama Marakane tokom utakmice Crvena zvezda – Benfika! Navijaj za Zvezdu uživo, uz XliveBet!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije