Fudbal

"Orlovi" na EURO otišli hrvatskim avionom, Vučić ljut

"Orlovi" na EURO otišli hrvatskim avionom, Vučić ljut
Foto: FS Srbije | "Orlovi" na EURO otšli hrvatskim avionom

Reprezentativci Srbije su završili učešće na Evropskom šampionatu, a predsjednica Skupštine Ana Brnabić otkrila je zanimljivu priču, koja je izgledala "izmalerisala" "orlove".

Doskorašnja predsjednica Vlade Srbije istakla je da su izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija na kontinentalni šampionat otputovali ni manje ni više nego hrvatskim avionom.

"To je istinita priča. Sramota je, Aleksandar Vučić je bio izuzetno ljut. Mi imamo našu Er Srbiju i svi putujemo tom kompanijom. Kad sleti avion da se vidi Er Srbija i to je naš ponos“, rekla je Brnabić, gostujući na TV Hepi.

Ona je navela da se o tome prethodnih dana nije govorilo kako se ne bi fokus javnosti prebacivao sa podrške fudbalskoj reprezentaciji na druge tema i da misli da je to bila ispravna odluka.

Brnabićeva je dodala da "apsolutno treba utvrditi kako se to desilo i ko je odgovaran" za to što su reprezentativci Srbije putovali hrvatskim avionom.

Ostaje da se vidi kojom avio kompanijom će se reprezentativci Srbije vratiti iz Njemačke i da li će im to biti zamereno iz vrha države, prenosi Sportklub.


Bonus video:


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije