Fudbal

Oglasio se Stojković poslije odluke Tadića da više ne igra za reprezentaciju Srbije

Oglasio se Stojković poslije odluke Tadića da više ne igra za reprezentaciju Srbije
Foto: Tanjug | Oglasio se Stojković poslije odluke Tadića da više ne igra za reprezentaciju Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi oglasio se nakon odluke Dušana Tadića da ubuduće neće igrati za reprezentaciju.

Iako je Tadić u svom saopštenju između redova poručio da neće biti u reprezentaciji dok je Piksi selektor, i da bi u budućnosti mogao ponovo da zaigra ukoliko neko smatra da je potreban, Piksi je u obraćanju na zvaničnom sajta FSS-a pričao o tome kako je Tadić ostavio dubok trag u dresu reprezentacije i širom Evrope.

"Dušan Tadić je veliko ime srpskog fudbala i momak koji je ostavio dubok trag u dresu našeg državnog tima. Pratio sam njegovu karijeru od momenta kada je u Vojvodini najavio ogromne domete i kasnije kada je u Holandiji, Engleskoj i Turskoj pokazao da je izrastao u jednog od najboljih veznih igrača u Evropi. Od trenutka kada sam stupio na dužnost selektora reprezentacije, video sam u njemu lidera i bilo mi je mnogo drago što baš Tadić nosi kapitensku traku i broj 10 na leđima", rekao je Stojković, prenosi Telegraf.rs.

Dodaje da poštuje Tadićevu odluku.

"Želim mu mnogo sreće u nastavku karijere, kako one igračke, tako i i one kojoj se bude posvetio nakon aktivnog igranja. Moja je velika želja da mu se organizuje oproštajna utakmica i predložiću predsedniku Džajiću i ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije da se u prvom slobodnom terminu iskoristi prilika i da se na jedan dostojan način oprostimo od bivšeg kapitena. Tadić je to apsolutno zaslužio", poručio je Stojković.

Vezane vijesti:

Tadić emotivnom porukom potvrdio da se oprašta od reprezentacije Srbije

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije