Fudbal

Oglasila se supruga Anela Ahmedhodžića

Oglasila se supruga Anela Ahmedhodžića
Foto: N.N. | Oglasila se supruga Anela Ahmedhodžića

Anel Ahmdhodžić odlučio je da u bliskoj budućnosti više ne nastupa za reprezentaciju BiH.

Fudbaler Šefilda je posljednjih dana bio na meti navijača nakon što se nije stavio na raspolaganje selektoru Sergeja Barbareza za utakmice protiv Nizozemske i Mađarske, kako je naveo zbog povrede. 

Mnogi su u ovoj cijeloj priči uključili i suprugu fudbalera Marijanu Ceciliju-Ahmedhodžić. Neki su išli dotle da su nju proglasili glavnim krivcem zašto sjajni defanzivac više neće da igra za BiH.  

„Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka i napada koje dobijam od ljudi koji misle da sam ja razlog zašto Anel ne želi više igrati za Bosnu. Nikad nisam imala ništa s tim. On je odrastao čovjek s vlastitim izborima. Nikad nisam i neću govoriti o bilo čemu kada je u pitanju njegov fudbalski život. Jedino što sam radila je da sam podržavala njegove odluke i uvijek ću to činiti“, poručila je Marija na Instagramu i nastavila:

„Bila sam ponosna na to što je moj muž igrao za svoju zemlju, zašto bih ga dovraga tjerala da prestane to raditi? Iz kojeg tačno razloga? Svaki put kad je imao utakmicu, uvijek sam dolazila u Bosnu da ga bodrim. Tužna sam jer on ne želi da igra. Nadam se da će se vratiti u budućnosti jer znam da ja volim koliko on voli svoju zemlju i svoje navijače". 

Anel i Marijana u junu su saopštili sa čekaju drugo dijete. Vjenčali su se 2022. godine. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije