Fudbal

Navijački doček za Zvezdin karavan u Šamcu

Navijački doček za Zvezdin karavan u Šamcu
Foto: FK Crvena zvezda | Navijački doček za Zvezdin karavan u Šamcu

Karavan pod nazivom „Zvezda je porodica“ nastavio je svoje putovanje po Republici Srpskoj, a nova destinacija je bio grad koji je zaista obojen u crveno-bijele boje - Šamac.

‍Prepoznatljivo po zvedaškoj publici, ovo mjesto ima kultni klub navijača, koji godinama unazad podržava ime i istoriju kluba, a broj učlanjenih simpatizera je impozantan i raste iz dana u dan.

„Kao i u većini gradova, neizostavna je bila bakljada, kao i najpoznatije pesme, koje su se čule celim gradom i širile fantastičnu atmosferu tokom celog boravka Zvezdine delegacije. Trg je bio obojen našim bojama i dresovima najboljih fudbalera, od aktuelnih pa do onih kultnih koji su Crvenu zvezdu digli na svetske visine“, istakli su iz FK Crvena zvezda i dodali:

„Najmlađi su dugo čekali priliku da se slikaju sa najčuvenijim trofejima iz kolekcije Zvezdinog muzeja, a očekivano je najdopadljiviji bio onaj namenjem evropskom šampionu. Pored svih atrakcija, mališani su uživali u fan zoni i nadmetali se u raznim igrama, šireći sportski duh i pozitivnu energiju, koja je svuda kada je Crvena zvezda u pitanju“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije