Fudbal

Navijači Engleske čašama gađali porodice igrača

Navijači Engleske čašama gađali porodice igrača
Foto: Tanjug/AP | Navijači Engleske čašama gađali porodice igrača

Defanzivac reprezentacije Engleske Ezri Konsa rekao je da su porodice i prijatelji reprezentativaca sa svih strana bili gađani čašama nakon remija bez golova sa Slovenijom.

Nekoliko plastičnih čaša bačeno je i u pravcu selektora Gereta Sautgejta koji je aplauzom sa terena pozdravljao navijače.

Ali, prema tvrdnjama Ezrija Konse, porodice i prijatelji igrača prošli su mnogo gore. On je takođe dodao i da igrači znaju da se na meti navijača našao i Sautgejt koji ipak nije o tome govorio sa fudbalerima.

''Svjesni smo toga što se dogodilo, neki od naših članova porodica bili su pogođeni čašama, punim i praznim. Provjerili smo odmah da li su dobro, među tim ljudima ima i dece. I zato uvijek moramo da provjeravamo da li su svi dobro, da im kažemo da je sve u redu i da ne brinu'', rekao je Konsa.

Prema pojedinim tvrdnjama, porodice i prijatelji igrača nisu bili meta zato što ih je neko prepoznao.

Ipak, kada je dobio potpitanje na istu temu, Konsa je rekao da se ''ovakve stvari dešavaju u fudbalu''.

''Moj brat je pogođen čašom, i još nekoliko ljudi. Razgovarao sam sa njim poslije utakmice, rekao je da je sve u redu i da je dobro. Oni nisu sjedili odmah iza gola, ali čaše su stizale sa svih strana. Mi ipak pokušavamo da ne mislimo mnogo o tome i da samo nastavimo dalje'', zaključio je Konsa.

Engleksa u osmini finala igra protiv Slovačke, a taj meč zakazan je za nedjelju u 18 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije