Fudbal

Muslin odgovorio da li bi ponovo bio selektor Srbije

Muslin odgovorio da li bi ponovo bio selektor Srbije
Foto: FSS | Muslin odgovorio da li bi ponovo bio selektor Srbije

Slavoljub Muslin dao je zanimljiv intervju crnogorskom "Danu", gdje je pričao na razne fudbalske teme.

Za početak reprezentacija Srbije i pitanje da li bi opet bio selektor "orlova".

"Ne bih sigurno. Videvši ovo što se sada dešava i kakva je situacija bila u ono moje vreme i kako sam otišao, ne bih nikad. Znamo da je na EP bio neuspeh. Em smo loše igrali, em nije bilo rezultata. Liga nacija koristi svima da se vide novi igrači i mislim da je to dobra stvar", rekao je Muslin za "Dan".

Zatim i rivalstvu Crvene zvezde i Partizana.

"Šteta je da jedan tako veliki klub propadne i dođe na ove niske grane. Nadam se da će se skoro vratiti, jer nema dobre Zvezde bez dobrog Partizana. Zvezda poslednjih godina osvaja te titule, ali su one manje značajne, jer Partizan skoro da ne postoji. Ja se izvinjavam, ali kažem sportski. Nemaju nekog kandidata i nekog protivnika u domaćem prvenstvu, što je šteta. Jake utakmice u domaćem prvenstvu bi im značile da se bolje pripreme za Ligu šampiona", rekao je Muslin.

On je pohvalio dolazak nekadašnjih asova Partizana u Humsku.

"Svi bivši veliki asovi su dobrodošli i mogu mnogo da donesu srpskom fudbalu. Dosta je bilo naše generacije, treba sada da preuzmu mladi i mislim da svojom energijom mogu da doprinesu da se to vrati na svoje staze", rekao je Muslin.

Podsjećamo, kao igrač i trener Crvene zvezde, Slavoljub Muslin je po tri puta osvajao šampionsku titulu. Sada ima 71 godinu, a posljednji trenerski angažman imao je prije pet godina u Saudijskoj Arabiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije