Fudbal

Mota: Štutgart zaslužio pobjedu, moramo da zaboravimo ovaj poraz

Mota: Štutgart zaslužio pobjedu, moramo da zaboravimo ovaj poraz
Foto: Tanjug/AP | Mota: Štutgart zaslužio pobjedu, moramo da zaboravimo ovaj poraz

TORINO - Trener fudbalera Juventusa Tijago Mota izjavio je da je Štutgart zasluženo pobijedio torinski klub u meču trećeg kola Lige šampiona, prenose danas italijanski mediji.

Štutgart je u utorak u Torinu pobijedio Juventus rezultatom 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je El Bilal Ture u drugom minutu nadoknade vremena. Juventus je meč završio sa fudbalerom manje, pošto je u 84. minutu isključen Danilo.

"Štutgart je zaslužio pobjedu, bili su bolji od prvog minuta. Moramo da zaboravimo ovaj poraz i odmah počnemo da se spremamo za utakmicu sa Interom u Seriji A", rekao je Mota.

Italijanski mediji su prenijeli izjavu legendarnog trenera Fabija Kapela, koji je rekao da je Juventus igrao sporo protiv Štutgarta.

"Nije to bio problem. Borili smo se i pokušali da nametnemo naš ritam. Mučili smo se, ali sigurno da ćemo u budućnosti podići naš nivo igre", dodao je trener Juventusa.

Mota je istakao da napadači Juventusa moraju da budu kreativniji pred protivničkim golom.

"Moramo da radimo više u napadu, kako bismo se borili sa timovima kao što je Štutgart. Pokušaćemo da poboljšamo taj segment, nastavićemo da radimo", poručio je trener Juventusa, prenosi tanjug.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije