Fudbal

Mladen Žižović za "Nezavisne": Trudićemo se da budemo iznenađenje plej ofa

Mladen Žižović za "Nezavisne": Trudićemo se da budemo iznenađenje plej ofa
Foto: FK BORAC | Mladen Žižović za "Nezavisne": Trudićemo se da budemo iznenađenje plej ofa

Fudbaleri Borca doputovali su danas u Mađarsku gdje ih sutra očekuje prvi meč plej ofa za Ligu Evrope protiv Ferencvaroša.

Puleni šefa stručnog štaba Mladena Žižovića već su odigurali plasman u grupnu fazu Konferencijske lige, ali strateg Banjalučana u izjavi za Nezavisne novine iz Mađarske poručuje da se neće zadovoljiti samo do sada ostvarenim.

Domaćinima je prepustio ulogu favorita, ali ne i slobodan prolaz u narednu rundu takmičenja.

„Mi smo naš cilj već ostvarili i mnogo ranije nego što se očekivalo, a to je plasman u Konferencijsku ligu. Ta činjenica da smo već sada izborili evropsku fudbalsku jesen nam daje neku vrstu olakšanja pred meč plej ofa sa Fenecvarošom za Ligu Evrope. Međutim, to nikako ne znači da smo u Mađarsku doputovali sa bijelom zastavom i bez ambicija. Naprotiv, ovo nam je motiv više da pokušamo letvicu naših ciljeva podići još visočije i nećemo odustati od većih ambicija u Evropi“, rekao je Mladen Žižović za Nezavisne po dolasku u Mađarsku i dodao:

„Pokušaćemo u skladu sa svojim kvalitetama i mogućnostima napraviti dobar posao u Mađarskoj. Nadamo se i trudićemo se da budemo iznenađenje ovog posljednjeg četvrtog kola, odnosno plej ofa. Mađari su favoriti, ali favoriti ne prezentuju uvijek ono što se od njih očekuje. Trudićemo se da i mi to dokažemo sutra naveče i najavimo još jedan lijep revanš na Gradskom stadionu u Banjaluci“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije