Fudbal

Mladen Žižović najavio "Želju": Čeka nas poslastica na Gradskom

Mladen Žižović najavio "Želju": Čeka nas poslastica na Gradskom
Foto: N.N. | Mladen Žižović najavio Želju: Čeka nas poslastica na Gradskom

Fudbaleri Borca spremni su za novi fudbalski ispit i veliki derbi ovdašnjeg fudbale.

Na Gradski stadion stiže sarajevski Željezničar, a „crveno bijeli“ u odličnoj formi dočekuju narednog rivala u prvenstvenoj trci.

„Fenomenalno smo odradili prethodne dvije utakmice i ostvarili smo dvije pobjede koje su nas približile vrhu tabele. Naš cilj je da u narednoj utakmici ponovimo dobru igru iz Konjica i da ostvarimo novu pobjedu. Ipak, moramo da budemo obazrivi i maksimalno fokusirani. Utakmice između Borca i Željezničara su uvijek bile prave sportske poslastice i uvjeren sam da će tako biti i sutra. Pozivam i naše navijače da dođu u što većem broju i da nam pruže podršku“ rekao je u najavi utakmice Mladen Žižović, šef stručnog štaba Borca.

Osvrnuo se i na igru protivnika.

„Željezničar ove sezone ima visoke ambicije što su i pokazali na otvaranju prvenstva. Pojačali su se na svim pozicijama, promijenili pola tima i doveli iskusne igrače koji znaju da igraju ovu ligu i ovakve utakmice. Znaju da budu opasnost svakom klubu u prvenstvu“, rekao je Žižović.

Fudbaleri Borca puni su motiva da nastave sa dobrim partijama.

„Očekujem da odigramo još jednu dobru utakmicu i da ostvarimo pobjedu. Najvažnije je da ponovo pokažemo borbenost i da naše zalaganje bude na najvišem mogućem nivou. Očekujem i da bude više navijača nego inače i da, uz njihovu pobjedu, dođemo do trijumfa“, rekao je Sebastijan Hererac, prvotimac Borca.

Utakmica počinje u nedjelju u 19.45 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije