Fudbal

Milson: Nosiće nas puna "Marakana"

Milson: Nosiće nas puna "Marakana"
Foto: FK Crvena zvezda | Milson: Nosiće nas puna "Marakana"

Krilni napadač Fudbalskog kluba Crvena zvezda Felisio Milson je sa velikim uzbuđenjem govorio o predstojećem revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

„Crveno-bijeli“ vjeruju da pred ispunjenom Marakanom u srijedu mogu nadoknaditi zaostatak iz prvog meča 1:2.

„Jedva čekam revanš, siguran sam da posedujemo kvalitet i da ćemo to pokazati. Maksimalno smo motivisani, ali isto tako i respektujemo protivnika. Pokazali su koliko su kvalitetan tim i da nije ni malo lako igrati protiv njih. Verujem da će utakmica u Beogradu biti dosta drugačija, moramo da otvorimo meč maksimalno koncentrisani i spremni za lavovsku borbu“, rekao je Felisio Milson.

Istakao je vezni fudbaler da je ekipa izuzetno motivisana, kao i da očekuje veliku podršku sa tribina.

„Daćemo sve od sebe. Tribine stadiona će biti ispunjene, svakodnevno pričamo o tome. Navijači će biti naša najveća snaga, nosiće nas puna Marakana. Čuo sam da će pored neverovatne atmosfere i punih tribina svi navijači doći u dresovima, jedva čekam da vidim taj prizor, ubeđen sam da će izgledati fantastično. Biće to i moje vatreno krštenje na punoj Marakani, uzbuđen sam i ne mogu da dočekam da istrčim na teren. Učinićemo sve da obradujemo našu najverniju podršku“, zaključio je Milson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije