Fudbal

Milan Stepanov novo pojačanje na Koševu

Milan Stepanov novo pojačanje na Koševu
Milan Stepanov novo pojačanje na Koševu

Novo pojačanje FK Sarajevo je Milan Stepanov, srbijanski internacionalac koji je šest puta nastupao za najbolju selekciju te zemlje.

Stepanov je u svojoj karijeri nosio dres Vojvodine, Trabzonspora, Porta, Malage, Bursaspora, Mersina, a posljednje utakmice je zabilježio za tim kiparske Omonie, piše N1.

Tridesetdvogodišnji Stepanov, visok 190 cm, igra na poziciji stopera zadužio je dres sa brojem 15 i trebao bi odmah zauzeti stopersku poziciju uz kapitena bordo kluba, Ivana Tatomirovića.

Pred nastupe Sarajeva u Ligi prvaka i mečeve protiv Lecha iz Poznana Stepanov vjerovatno neće biti posljednje pojačanje obzirom da je sinoć u glavni grad doputovao Nigerijac Harmony Ikande, koji je igrao za Hapoel iz Tel Aviva, ukrajinsku Goverlu, Budapest, a bio je član mlade ekipe AC Milana.

Takođe, ime Tomislava Barbarića veže se za klub s Koševa, koji takođe igra na stoperskoj poziciji. Barbarić je nastupao za Dinamo iz Zagreba, Lokomotivu, Istru, Sturm Graz i Split, a prošao je sve omladinske selekcije reprezentacije Hrvatske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije