Fudbal

Luka Modrić: Idemo pobijediti u Poljskoj

Luka Modrić: Idemo pobijediti u Poljskoj
Foto: HNS | Luka Modrić: Idemo pobijediti u Poljskoj

Kapetan fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić prokomentarisao je pobjedu protiv Škotske u Zagrebu.

„Vatreni“ su sinoć bili bolji rezultatom 2:1 u trećem nastupu u ovosezonskom izdanju Lige nacija.

"Škoti su opet pokazali da su 'tvrd orah'. Bili smo usporeni do kraja poluvremena, ali srećom smo brzo izjednačili. U drugom poluvremenu smo bili bolji, no u zadnjih desetak minuta smo se povukli i dopustili Škotima da stvore neke šanse. Bilo je dosta konfuzije, no VAR je išao na našu stranu. Ima dobrih strana, ima stvari koje moramo poboljšati, ali najbitnija su tri boda", rekao je Modrić.

Izostanak Kovačića, doprinos Perišića.

"Bilo je novih igrača u sastavu, nedostajao nam je Mateo, on je u vrhunskoj formi. Sigurno ćemo biti još bolji kada ispravimo pogreške. Meni Perišićev nastup nije iznenađenje, znamo što je donio reprezentaciji, a u PSV-u je već igrao ovu poziciju. Odradio je dobar posao, asistirao, bio je opasan, u što nisam ni sumnjao. Nedostajali su nam i Juranović i Stanišić, a dok ih nema, izbornik traži najbolja rješenja i može biti zadovoljan, Perišić će samo podizati formu", kazao je Modrić.

Napadači Matanović i Kramarić.

"Imamo raznovrsnih opcija u napadu, drago mi je što je Igor nakon onoliko šansi u proteklim utakmicama napokon zabio prvijenac, a Kramarić je uvijek tu, šulja se i nađe pravo mjesto, to je napravio i danas. Svaka mu čast, samo neka tako nastavi",rekao je Modrić.

Slijedi gostovanje u Poljskoj.

"Idemo odigrati pravu utakmicu, pokušati pobijediti i riješiti pitanje plasmana u četvrtfinale. Bit će teško, makar smo odigrali odlično protiv njih u Osijeku. Domaći teren će im biti plus, nadam se da ćemo biti dobri", zaključio je Modrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije