Fudbal

Liverpulov defanzivac potpisao novi ugovor

Liverpulov defanzivac potpisao novi ugovor
Foto: Facebook/Liverpool | Liverpulov defanzivac potpisao novi ugovor

Kako je zvanično objelodanjeno, 21-godišnji fudbaler, koji se pridružio akademiji Liverpula sa samo pet godina, potpisao je novi ugovor sa klubom.

U pitanju je talentovani engleski štoper Džarel Kvansa, koji je stavio paraf na novu dugoročnu saradnju sa ''redsima''.

''Ne mogu biti srećniji u ovom trenutku. Mislim da je dolazak novog trenera i njegov stil vođenja tima imao ogroman uticaj na mene, i smatram da je ovo najbolji klub na svijetu za moj dalji razvoj i napredovanje kao igrača. Igrači oko mene, na koje se ugledam i od kojih učim, u ovom trenutku su najbolji na svojim pozicijama. Kao što sam već rekao, vjerujem da ne postoji bolje mjesto za mene'', rekao je mladi fudbaler Liverpula.

Nakon što je prošao kroz omladinsku školu kluba sa ''Enfilda'' i stekao dragoceno iskustvo na pozajmici u Bristol Roversu tokom druge polovine sezone 2022-23, ovaj defanzivac je imao dobru sezonu u Liverpulu prošle godine.

Impresionirao je na debiju kao zamjena u gostujućoj pobjedi nad Njukaslom u avgustu 2023. godine, a sezonu 2023-24 završio je sa 33 nastupa i osvajanjem Liga kupa.

Kvansa je takođe debitovao za mladu reprezentaciju Engleske do 21 godine prije nego što je uvršten u širi sastav seniorske reprezentacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije