Fudbal

Liverpul sprema unosan ugovor za Skauzera

Liverpul sprema unosan ugovor za Skauzera
Foto: Tanjug / AP | Liverpul sprema unosan ugovor za Skauzera

Virdžil van Dajk, Trent Aleksander-Arnold i Mohamed Salah trenutno su u posljednjoj godini svojih ugovora, a "CaughtOffside" tvrdi da će Aleksander-Arnoldu biti ponuđen unosan novi ugovor.

Izvještaj tvrdi da je Liverpul spreman ponuditi desnom beku novi ugovor vrijedan nevjerovatnih 14-15 miliona funti godišnje, koji će trajati do sezone 2029/30.

Aleksander-Arnold (26) uveliko se povezivao s prelaskom u Real Madrid i čini se da je njihov očiti interes podstakao Liverpul da pokuša dogovoriti novi ugovor sa rođenim Skauzerom.

Desni bek je igrao 320 puta za "Crvene" otkako je završio klupsku omladinsku školu, čime se postavio kao jedan od najboljih desnih bekova u Evropi.

Uprkos njegovoj važnosti za Slotovu ekipu, izvještaj takođe tvrdi da je Liverpul identifikovao tri moguće mete u slučaju da Aleksander-Arnold ipak ode.

Džeremi Frimpong iz Bajer Leverkuzena, Vanderson iz Monaka i Majkl Kajode iz Fiorentine navedeni su kao tri potencijalne mete za transfer koje je klub iz Mersisajda identifikovao.

Budući da je u posljednjoj godini svog trenutnog ugovora, Aleksander-Arnold bi u januaru mogao potpisati predugovor s bilo kojom drugom ekipom, uključujući Real.

Takođe bi mogao napustiti "Enfild" kao slobodan igrač na kraju tekuće kampanje, a Liverpul je stoga odlučio isplanirati njegov mogući odlazak, prenosi "Shoot".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije