Fudbal

Krunić: Veliki smo klub, možemo da se nosimo sa svima

Krunić: Veliki smo klub, možemo da se nosimo sa svima
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda | Krunić: Veliki smo klub, možemo da se nosimo sa svima

Fudbaler Crvene zvezde Rade Krunić govorio je na konferenciji za medije povodom utakmice drugog kola Lige šampiona protiv Intera.

Biće to povratak iskusnog veziste na stadion gdje je do prije godinu dana branio boje Milana.

''Osjećaj je poseban. Proveo sam veliki dio karijere ovdje. Nisam dobio poruke od bivših saigrača. Nije ni vrijeme ni mjesto. Vjerujem da ću dobiti kada budemo igrali protiv njih'', počeo je Krunić.

Pa je nastavio.

''Znam kakav je Inter kao tim, snaga Intera nije samo jedan igrač, nego njihov kvalitet je grupa. Rade neverovatnu stvar već godinama, za njih je snaga defintivino grupa i ne mogu reći da je to samo jedan igrač''.

Vezista ''crveno-bijelih'' podsjetio je na Zvezdin šampionski pohod iz 1991. godine i izrazio vjeru u snagu svog tima.

''Mi smo veliki klub, osvajali smo ovo takmičenje, bilo je to davno, ali napravili smo dobru ekipu i možemo da se nosimo sa svim protivnicima. Našem šefu je sigurno malo teže pripremiti ovakve utakmice, sutra ćemo izaći na teren i prenijeti ono što smo se dogovorili u svlačionici''.

Igrač sredine terena dotakao se atmosfere na Đuzepe Meaci, gdje neće biti navijača ''crveno-bijelih''.

''Svi mi igrači smo igrali na sličnim stadionima, pred sličnim atmosferama. Meni lično i saigračima će faliti naša podrška sa tribina, iako ne bi to bilo u broju kao na 'Marakani'. Siguran sam da bi ih bio maksimalan broj, velika je šteta za njih što ne mogu da prisustvuju ovakvom događaju. Nećemo se preplašiti navijača i atmosfere, mi smo na to navikli na našem stadionu'', zaključio je Krunić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije