Fudbal

Krunić: Najsrećniji sam čovjek na svijetu

Krunić: Najsrećniji sam čovjek na svijetu
Foto: FK Crvena zvezda | Krunić: Najsrećniji sam čovjek na svijetu

BEOGRAD, 12. septembra (Tanjug) - Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas Radeta Krunića, koji je pre devet dana potpisao ugovor sa "crveno-belima".

Krunić je posle reprezentativnih obaveza u selekciji BiH doputovao u Beograd, a posle zvaničnog predstavljanja odradiće i prvi trening pod komandom trenera Zvezde Vladana Milojevića.
 
"Najsrećniji sam čovek na svetu. Prelep je osećaj doći na 'Marakanu', slikati se sa dresom, biti predstavljen u klubu koji voliš. Još samo da istrčim pred pune tribine i da ostvarim i taj san. Nadam se da će navijači doći u subotu u velikom broju da nas podrže", rekao je Krunić, prenosi zvanični sajt kluba.
 
Kruniću su dobrodošlicu poželeli predsednik Zvezde Svetozar Mijailović, kao i sportski direktor kluba Mitar Mrkela.
 
"Krunić je ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu. Reč je o igraču kog smo godinama hteli, i koji je i sam veliki zvezdaš, o čemu je mnogo puta i govorio. Odličan je fudbaler, dolazi sa visokog nivoa, igrao je u Italiji za Milan i Empoli, a došao je u Zvezdu iz Fenerbahčea. Adaptiran je dakle na visok nivo fudbala i tip je igrača koji nam je apsolutno potreban. Krunić je neko ko može odmah da doprinese rezultatima Zvezde i siguran sam da će biti deo budućih uspeha našeg kluba, te dorpineti da budemo još kvalitetniji", istakao je Mrkela, prenosi tanjug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije