Fudbal

Ko je plavokosa preduzetnica koja pojačava Partizan

Ko je plavokosa preduzetnica koja pojačava Partizan
Foto: Instagram | Ko je plavokosa poduzetnica koja pojačava Partizan

Fudbalski klub Partizan je uveliko otpočeo formiranje radnog tijela koje će rukovoditi klubom, a poziv je dobila i Milka Forcan.

Na današnjoj Skupštini, posljednjoj u ovom sazivu kojom će rukovoditi predsjednik u ostavci Milorad Vučelić biće razriješeni svi: prvi čovjek kluba koji je podnio ostavku prošle godine, generalni direktor Miloš Vazura, kompletan Upravni odbor i svi članovi najvišeg klupskog tijela – Skupštine FK Partizan, prenosi b92.

Predsjednik takozvane Radne grupe Rasim Ljajić dogovorio je dolaske fudbalskih imena kao što su Predrag Mijatović i Danko Lazović, ali i ljudi iz sfere biznisa.

Kako javlja "Sportski žurnal", u pitanju su Vojin Lazarević, Boban Stanojević i Milka Forcan, nekadašnja potpredsjednica kompanije "Delta Holding".

Forcan je završila Ekonomski fakultet u Beogradu, usavršavala se u Londonu, a u "Delti" je radila od 1992. do 2010. Uz to je dobitnih više nagrada za poslovne djelatnosti.

Ova plavokosa ljepotica je u intervjuu za "UNA" govorila kako joj je drago da čuje da mnogim ljudima bila inspiracija da se oprobaju u svijetu biznisa i ekonomije, a da je takođe i znatiželjne prirode, te uvijek traga za novim ciljem u različitim sferama, među kojima su i moda i sport. Po njenom profilu na mreži "Instagram" može se zaključiti i da Milka zna kako da uživa i da maksimalno ispunjava svoje vreme putovanjima po svijetu, prenio je Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije