Fudbal

Junajtedova potjera za vezistom, postoji čak pet alternativa

Junajtedova potjera za vezistom, postoji čak pet alternativa
Foto: Twitter / Printscreen | Junajtedova potjera za vezistom, postoji čak pet alternativa

​Mančester Junajted je odustao od Manuela Ugartea, izgleda da su zahtjevi PSŽ preveliki, a engleski mediji smatraju da "Đavoli" ne blefiraju, već da su se okrenuli drugim metama.

Klub bi trebalo da dodatno napuni kasu ako MekTominej ode u Fulam, nadali su se prodaji Kazemira, ali iz Saudi Arabije ne stižu ponude.

Šta bi INEOS koji se pita u prelaznom roku mogao da učini.

Nekoliko je alternativa, jedna je Pedri iz Barselone, Katalonci izgleda žele da ga prodaju kako bi skupili novac za Danija Olma. Pedri je imao dosta problema sa povredama i čini se da Hansi Flik vidi neka druga rješenja u veznom redu. Još jedan Španac, prvak Evrope bi mogao da dođe u obzir. Martin Zubimendi fudbaler Sosijedada je ideja, košta oko 50 miliona evra i čini se da je on najrealnija meta.

Navodno je Junajted raspoložen i za trampu sa Barsom, Entoni i Novac za De Jonga, ali to će teško ići, Brazilac nije po ukusu Katalonaca. 

Najlakše rješenje bi bio Rabio koji je slobodan igrač i koji je već bio dovođen prije par godina u vezu sa Mančester Junajtedom, ali čini se da Ten Hag nije oduševljen takvom solucijom. Mediji su kandidovali i Hjulanda, Danca iz Sporting Lisabona, ali on ima klauzulu od 80 miliona. U slučaju da "Lavovi" spuste cijenu, moglo bi se pregovarati. Pominje se i Gomeš, još jedan Mendešov pulen iz Vulverhemptona.

Nije defanzivni vezni igrač jedino što je potrebno "Đavolima", povreda Žoroa je uslovila da Ten Hag traži da klub angažuje njegovog bivšeg pulena De Lihta iz Ajaksa (i Mazraui bi mogao da bude dio paketa), pa je jasno da će na "Old Trafordu" morati nekoga da prodaju kako bi sakupili novac. Još nije realizovan transfer Van Bisake u Palas jer bek ima ogromne zahtjeve kada je u pitanju ugovor.

Mančester Junajted će do starta šampionata i meča protiv Fulama odigrati još jedan meč, "Komjuniti šild" protiv Sitija u subotu na "Vembliju", prenose "Sportske".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije