Fudbal

Junajted traži spas u tandemu iz Minhena

Junajted traži spas u tandemu iz Minhena
Foto: Tanjug/AP | Junajted traži spas u tandemu iz Minhena

Kako stoje stvari, Erik ten Hag će ostati na klupi Mančester junajteda, uprkos istorijski lošim rezultatima u Premijer ligi i ništa boljoj situaciji na evro-sceni.

Ipak, izvjesno je da problemi "crvenih đavola" nisu samo na klupi, već i na terenu, pa uprava i sportski sektor uveliko razmišljaju o novim pojačanjima.

Florijan Pletenberg prenosi da žele da ojačaju vezni red igračem defanzivnijih karakteristika, te da prate situaciju oko Leona Gorecke u minhenskom Bajernu.

Ima iskusni vezista ugovor do ljeta 2026. godine i volio bi da ostane na "Alijanc Areni" makar do kraja sezone, ali postoji mogućnost da Junajted krene po njegov potpis već u januaru.

Ali nije samo Gorecka interesantan klubu sa "Old Traforda", već je navodno zainteresovan i za bivšeg igrača gradskog rivala Mančester sitija, Liroja Sanea.

Njemu ugovor ističe na kraju sezone i navodno je u pregovorima sa upravom njemačkog velikana oko produžetka, ali ako Junajted umiješa prste sve je moguće, jer ipak se radi od jednom od najvećih klubova svih vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije