Fudbal

Jovo Lukić nakon Tuzle: Idemo ka našem cilju

Jovo Lukić nakon Tuzle: Idemo ka našem cilju
Foto: FK BORAC | Jovo Lukić nakon Tuzle: Idemo ka našem cilju

Tamo gdje su stali sa krajem premijerligaške jeseni fudbaleri Borca nastavili su juče na početku proljećne trke.

Na Gradskom stadionu savladali su ekipu Tuzla Sitija sa 2:1 golovima Lukića u 24. i 54. minuti, dok je za goste pogodio Mehanović u 83.

Jovo Lukić dva puta je slao loptu u mrežu, ali zasluge za pobjedu dijeli na ravne časti sa svojim saigračima.

„Odlično smo otvorili utakmicu i stekli smo dva gola prednosti. Na kraju smo iz sopstvene greške primili pogodak, ali to je fudbal. Najvažnije je da smo upisali nova tri boda i da idemo ka našem cilju. Sada imamo devet bodova prednosti i daćemo sve od sebe da ih sačuvamo. Nema opuštanja. Idemo korak po korak. Najvažnije je da smo u dobrom ritmu i nadam se da ćemo uspjeti da osvojimo titulu“, poručio je Lukić.

Sa nove dvije golgeterske recke stigao je do kote od osam pogodaka u dosadašnjem dijelu premijerligaške sezone

„Svakog napadača „hrane“ golovi, pa tako i mene. Ipak, važnije od svega je da ekipa igra dobro i da iz utakmice u utakmicu nižemo pobjede. Naredni rival nam je Velež. To je uvijek neugodno gostovanje, ali mi idemo po pobjedu “ rekao je Lukić.

Pohvale na račun igrača stigle su i od šefa stručnog štaba Vinka Marinovića.

„Želim da čestitam svojim igračima na zasluženoj pobjedi. Smatram da smo više od 70 minuta u potpunosti kontrolisali dešavanja na terenu. Uz dva postignuta gola imali smo još nekoliko odličnih prilika za pogodak. Dozvolili smo, u samom finišu, i našem protivniku nekoliko šansi. Prvo su pogodili stativu, a onda su nam dali i gol. Ipak, najvažnije je da smo osvojili nova tri boda“, poručio je Vinko Marinović, šef Borčevog stručnog štaba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije