Fudbal

Joveljić cijepa mreže u MLS-u, dva gola Mesija

Joveljić cijepa mreže u MLS-u, dva gola Mesija
Foto: Tanjug/AP | Joveljić cijepa mreže u MLS-u, dva gola Mesija

LOS ANĐELES - Fudbaleri Los Anđeles Galaksija pobijedili su jutros u Karsonu ekipu Los Anđelesa rezultatom 4:2 u meču MLS lige.

Dva gola za LA Galaksi postigao je srpski fudbaler Dejan Joveljić u 53. i 67. minutu. Po jednom u listu strijelaca upisali su se Edvin Seriljo u 55. i Riki Puđ u 86. minutu. 

Joveljić je bio starter u ekipi LA Galaksija, a zamijenjen je u 78. minutu. On je u dosadašnjem dijelu sezone u MLS ligi postigao 14 golova. Golove za Los Anđeles postigli su Mateuš Boguš u 4. i Denis Buanga u 15. minutu. LA Galaksi se nalazi na prvom mjestu na tabeli Zapadne konferencije MLS lige sa 55 bodova, dok je Los Anđeles drugi sa 48. 

Fudbaleri Intera iz Majamija pobijedili su na svom terenu ekipu Filadelfije rezultatom 3:1. Dva gola za Inter postigao je Lionel Mesi u 26. i 30. minutu, a jednom se u strijelce upisao Luis Suarez u osmom minutu nadoknade vremena. Jedini gol za goste postigao je Mikael Uhre u drugom minutu. Inter zauzima prvo mjesto na tabeli Istočne konferencije MLS lige sa 62 boda.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije