Fudbal

Hrelja pred meč sa Ki Klaksvikom: Imamo ogroman motiv za uspjeh

Hrelja pred meč sa Ki Klaksvikom: Imamo ogroman motiv za uspjeh
Foto: FK Borac | Hrelja pred meč sa Ki Klaksvikom: Imamo ogroman motiv za uspjeh

Fudbalere Borca u četvrtak u Banjaluci očekuje revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope sa Ki Klaksvikom u koju gosti sa Farskih Ostrva ulaze sa prednošću iz prvog duela kojeg su dobili sa 2:1.

Nepovoljan rezultat za "crveno-plave" ali možda i ne toliko s obzirom da su više od 60 minuta igrali sa igračem manje zbog crvenog kartona Herere u prvom poluvremenu.

 “Dobro treniramo i uvjeren sam da ćemo biti pravi u četvrtak. Svjesni smo grešaka koje smo napravili u prvoj utakmici i potrudićemo se da ih ne ponovimo. Imamo ogroman motiv da napravimo veliki, istorijski, uspjeh i da obradujemo čitav grad i naše navijače. Znamo šta nam donosi predstojeća utakmica i spremni smo da ostavimo srce na terenu za pobjedu koja nam donosi konačan uspjeh”, kaže krilni igrač Borca Damir Hrelja.

Računica za prolaz je jasna, potrebna je pobjeda od dva gola razlike. Hrelja kaže da ekipa mora da bude posvećena samo svojoj igri.

"Nezgodna su ekipa, ali naravno da se može igrati sa njima. Ne tražim alibi za poraz i mišljenja sam da samo mi treba da budemo na nivou na kojem možemo biti. To je naš osnovni cilj. Moramo da uđemo od prvog minuta fokusirani, da budemo borbeni i da iskoristimo huk sa, nadam se, punih tribina. Atmosfera protiv PAOK-a je bila nevjerovatna. I sad se naježim kada pomislim na navijanje sa tribina. Ipak, ja se nadam da će naši navijači prepoznati važnost utakmice koja nas čeka i da znaju da nam sada njihova podrška treba kao nikad. Čitava ekipa priželjkuje pune tribine i da onda svi zajedno slavimo” istakao je fudbaler "crveno-plavih".

Utakmica na Gradskom stadionu u Banjaluci se igra od 21 čas.

Pobjednik ovog dvomeča ide u plej-of za ulazak u Ligu Evrope gdje ih čeka poraženi iz duela Mitjiland - Ferencvaroš. U slučaju poraza Borac će igrati plej-of za ulazak u UEFA Ligu konferencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije