Fudbal

Hiter: Zvezda ima više kvaliteta od Dinama

Hiter: Zvezda ima više kvaliteta od Dinama
Foto: Facebook/AS Monaco | Hiter: Zvezda ima više kvaliteta od Dinama

Trener Monaka, Adi Hiter najavio je predstojeću utakmicu Lige šampiona protiv Crvene zvezde.

Monako je u prethodnom kolu igrao s Dinamom u Zagrebu i Hiter je upitan da uporedi ova dva tima.

“Teško je porediti ovaj tim sa Dinamom. Mislim da ima više kvaliteta. Ima veoma interesantne igrače u timu, poput Silasa, koji je nekoliko sezona igrao za Štutgart, ili kao što je Maksimović, mladi igrač iz omladinske škole. On se već razvija na visokom nivou”, kazao je Hiter i prokomentarisao je meč Crvene zvezde protiv Intera.

“Igrali su veoma dobro u prvom dijelu protiv Intera i igrali su dobro protiv Benfike. Mogli su da zasluže pobjedu, pa ćemo morati da budemo oprezni, jer su dobar tim i mi želimo trijumf da bismo se kvalifikovali. Moraćemo da odigramo na nivou Lige šampiona. Biće teško, ali naš cilj će biti da pobijedimo u ovoj ključnoj utakmici za nas”.

Onda je pričao o značaju ove utakmice, te tome da može biti ključna.

“Tako je, ali i bez obzira na rezultat, imamo još pet utakmica da odigramo. Sve će biti moguće. Ali moguće je da sutra zaista bude ključna utakmica za nas, jer ako pobijedimo, odmaći ćemo sedam bodova timovima bez poena i to nas približava učinku od 10 poena, koji bi nam obezbijedio da se kvalifikujemo za sljedeću rundu”, objasnio je on, prenosi Meridian.

Pa je i nastavio.

“Znam da ćemo biti u stanju da pobijedimo i u narednih pet utakmica, ali pobijedili smo Barselonu i onda možemo da uradimo isto protiv Benfike, Aston vile, Arsenala ili Intera… Sve je moguće u fudbalu”.

Utakmica između Monaka i Crvene zvezde na programu je sutra u 18.45h.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije