Fudbal

Grahovac i Manojlović: Da pišemo istoriju u Banjaluci (VIDEO)

Grahovac i Manojlović: Da pišemo istoriju u Banjaluci (VIDEO)
Foto: FK Borac | Grahovac i Manojlović: Da pišemo istoriju u Banjaluci (VIDEO)

Banjalučki Borac zadivio je fudbaki region ali i dobar dio Evrope ovogodišnjim hrabrim nastupom u UEFA takmičenjima a u tu priču se uklapa i sinoćnje gostovanje kod Ferencvaroša jer su se iz Budmipešte uprkos svim procjenama vratili neporaženi (0:0).

Imao je domaćin inicijativu, posjed lopte i bio mnogo opasniji ali "crveno- plavi" su izdržali i imaju šansu da pred svojim navijačima učine nešto što je prije nekoliko mjeseci djelovalo kao čista naučna fantastika, da izbore grupnu fazu Lige Evrope.

Podatak da bi u Banjaluku ove jeseni mogle da dođu ekipe poput slavnog Ajaksa, Anderlehta, Brage djeluje pomalo nestvarno i zastrašujuće ali to je realnost.

"Postigli smo cilj koji je bio da se o odlučujući duel za učesnika Lige Evrope igra u Banjaluci, odnosno da ovdje ostvarimo pozitivan rezultat. Izašli smo sa gardom, koji smo pokazali u svim evropskim mečevima. Mi smo Borac, predstavljamo svoj klub i grad, i to nam je donijelo ovako dobru igru i mislim da ima prostora da budemo još kvalitetniji", navoe ja kapiten Srđan Grahovac koji je posebno apostrofirao podršku navijača Borca u "Grupama areni":

"Uvala našim navijačima koji su prevalili ovoliki put. Bilo je prelijepo vidjeti ih u Budimpešti u ovolikom broju. Čuli smo ih tokom zagrijavanja, čuli smo ih cijelu utakmicu, davali su nam vjetar u leđa svih 90 minuta".

 

Jedan od naboljih na terenu u ekipi Mladena Žižovića bio je golman Filip Manojlović koji je sjajnim intervencijama sašuvao mrežu Banjalučana.

"Bilo smo dobri i kompaktni. Igrali smo kvalitetan fudbal i zadovoljan sam kaoo svojim tako i perfomansom ekipe. Idemo dalje, snažno kao i do sada", naveo je Manojlović.

Revanš je u četvrtak 29. avgusta u 21 čas na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije